8ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου – Handmade and Recycled Theater Festival

Από την πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens και τον Τεχνοχώρο Φάμπρικα.

“παίρνουμε την τέχνη στα χέρια μας!”

Το Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου αποτελεί μια προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης καλλιτεχνικών δημιουργιών ανεξάρτητων παραγωγών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του χειροποίητου και ανακυκλώσιμου.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να στηρίξει τους καλλιτέχνες που θέλουν να πάρουν την τέχνη στα χέρια τους, να αναδείξει τις DIY δημιουργίες και να αναπτύξει ένα δίκτυο καλλιτεχνών που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.

Στην παρούσα ιδιαίτερη περίοδο, με τον χώρο του πολιτισμού να πλήττεται και τους καλλιτέχνες να καλούνται να βρουν τρόπους για να συνεχίσουν να δημιουργούν, η ιδέα του Φεστιβάλ εμπνέεται από έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάρια, εικαστικές εκθέσεις, χειροτέχνες, προβολές ταινιών, συζητήσεις και διαλέξεις, πάντα με σεβασμό στα μέτρα προστασίας. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνονται ανοιχτά μαθήματα, ώστε το κοινό να μπορέσει να γνωρίσει από κοντά τα εργαστήρια της Fabrica που θα διδάσκονται όλο τον χειμώνα.

Πρόγραμμα και Facebook του Φεστιβάλ

Έναρξη: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 , 19.00

Διάρκεια: 24 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου 2020

Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος Κεραμεικός, Αθήνα, Τεχνοχώρος Φάμπρικα